Martijn Geesje

Printversie

 
 

Martijn Geesje

Geesje Martijn komt voor in parenteel: Martijn, Kok, Borcheld, Klasens, Perger, van Zijst, van der Linden en Valk.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geesje (Gea) MARTIJN, van beroep arboverpleegkundige bij het GVB, geboren op maandag  4 juni 1951 om 05.10 uur te Gasselternijveen (Gasselte). Van de geboorte is aangifte gedaan op 04-06-1951 door Albert Martijn, oud 29 jaar, van beroep arbeider betonindustrie, wonende te Gasselternijveen, gemeente Gasselte.
Dochter van Albert Martijn, van beroep arbeider, o.a. werkzaam geweest bij Aviolanda in Dordrecht en bij de Hoogovens in IJmuiden, en voor het huwelijk met Johanna Borcheld, heeft Albert Martijn gevaren op een kustvaarder genaamd De "Alk", en Johanna BORCHELD, van beroep dienstbode, later zonder beroep.
Heeft als hobby: Stamboom onderzoek, het bespelen van een muziekinstrument (dwarsfluit), handwerken en het maken van kleding en poppenkleertjes.
Samenwonend sinds dinsdag 5 december 1989 te IJmuiden met Pieter Cornelis Jacobus (Peter) PERGER, van beroep ambtenaar Regio Politie Amsterdam Amstelland, geboren op dinsdag 21 september 1948 te Amsterdam. Heeft als hobby: Stamboom onderzoek, zit in het bestuur van de "IJmuider Harmonie" en het invullen van belasting formulieren bij het FNV, zoon van Pieter PERGER (van ZIJST), van beroep fabrieksarbeider, en Jane van der LINDEN.

Geboorteakte Geesje (Gea) Martijn

Geboorteakte
Geesje (Gea) Martijn

Geesje (Gea) Martijn heeft gewoond te:
Gasselternijveen (Gasselte)
Tuinstraat

 

Tuinstraat_2.jpg Tuinstraat_3.jpg

Papendrecht
Meeuwenlaan

Belgiëlaan
Beverwijk

Utrecht
Burg. ter Pelkwijklaan

Gezicht op de Rubenslaan te Utrecht vanuit het trappenhuis op de bovenste verdieping van een studentenflat aan de Ina Boudier Bakkerlaan met links op de voorgrond enkele flatgebouwen aan de Burgemeester Ter Pelkwijklaan.

Foto genomen tussen 01/01/1975 - 30/04/1976

Beverwijk
Meerstraat

Gea en Peter wonen sinds 5 december 1989 samen aan de Wijk aan Zeeeërweg in IJmuiden
Ieder jaar met kerst versierd Peter het huis aan de buitenkant met honderden lichtjes.

In juni 2001 hebben Gea en Peter een feest in Spaarnwoude gegeven ter ere van het feit dat ze twaalf en een half jaar samen woonden en Gea 50 jaar werd.

Foto Wijk aan Zeeërweg, genomen in 1950

Last edited: January 30, 2013, 17:07

Go To Top