Perger Pieter Cornelis Jacobus

Printversie

 
 

Perger Pieter Cornelis Jacobus

Pieter Cornelis Jacobus Perger komt voor in parenteel: Perger, van Zijst, van der Linden, Valk, Martijn, Kok, Borcheld en Klasens.

peter_laptop.jpg gea_laptop.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pieter Cornelis Jacobus (Peter) PERGER, van beroep ambtenaar Regio Politie Amsterdam Amstelland, geboren op dinsdag 21 september 1948 te Amsterdam. Heeft als hobby: Stamboom onderzoek, zit in het bestuur van de "IJmuider Harmonie" en het invullen van belasting formulieren bij het FNV. Zoon van Pieter Perger (van Zijst), van beroep fabrieksarbeider en Jane van der Linden.
Gehuwd (1) op 26 jarige leeftijd op vrijdag 21 maart 1975 te Wormer, gescheiden te Amsterdam van Yvonne van DIJK, geboren op vrijdag 1 maart 1957 te Amsterdam, dochter van Wiebren Tjerk van DIJK en Willy SCHMIDT.
Samenwonend (2) sinds dinsdag 5 december 1989 te IJmuiden met Geesje (Gea) MARTIJN, van beroep arboverpleegkundige bij het GVB, geboren op maandag 4 juni 1951 om 05.10 uur te Gasselternijveen (Gasselte). Van de geboorte is aangifte gedaan op 04 06 1951 door Albert Martijn, oud 29 jaar, van beroep arbeider betonindustrie, wonende te Gasselternijveen, gemeente Gasselte. Heeft als hobby: Stamboom onderzoek, het bespelen van een muziekinstrument (dwarsfluit), handwerken en het maken van kleding en poppenkleertjes, dochter van Albert MARTIJN, van beroep arbeider, o.a. werkzaam geweest bij Aviolanda in Dordrecht en bij de Hoogovens in IJmuiden, en voor het huwelijk met Johanna Borcheld, heeft Albert Martijn gevaren op een kustvaarder genaamd De "Alk", en Johanna BORCHELD, van beroep dienstbode, later zonder beroep.

Peter Perger heeft gewoond te:
Amsterdam
Houtrijkstraat 154

Houtrijkstraat - 3.jpg Houtrijkstraat - 1.jpg

Amsterdam
Palembangstraat

Amsterdam
Boniplein

Peter en Gea wonen sinds 5 december 1989 samen aan de Wijk aan Zeeeërweg in IJmuiden
Ieder jaar met kerst versierd Peter het huis aan de buitenkant met honderden lichtjes.

In juni 2001 hebben Peter en Gea een feest in Spaarnwoude gegeven ter ere van het feit dat ze twaalf en een half jaar samen woonden en Gea 50 jaar werd.

Foto Wijk aan Zeeërweg, genomen in 1950

Last edited: September 08, 2013, 11:52

Go To Top