Klasens Hendrik (Henk) & twee partners

Printversie

 
 

Klasens Hendrik (Henk) & twee partners

Hendrik (Henk) Klasens en zijn twee partners komen voor in het parenteel: Klasens

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hendrik ((Henk)) KLASENS, geboren op vrijdag 23 februari 1962 te Borger, overleden op vrijdag 18 april 2008 te Exloo op 46 jarige leeftijd.
Henk is overleden na een noodlottig ongeval. Hij is tijdens zijn werk als timmerman ten val gekomen. Henk was bezig met restauratie werkzaamheden in de gereformeerde kerk (Goede Herder kerk) in Borger. De Goede Herder kerk bevindt zich aan de Hoofdstraat 11 in Borger. Henk was al 16 jaar als timmerman in dienst.
De crematie heeft in besloten kring plaatsgevonden.
Zoon van Harm Klasens en Liena Zondag.

Gehuwd (1) op 23 jarige leeftijd op vrijdag 15 maart 1985 te Exloo met Gea OOSTING20 jaar oud, geboren op woensdag 15 april 1964 te Odoorn, dochter van Grietinus (Tinus) OOSTING en M.H. HAMERING. 
Het huwelijk is door echtscheiding ontbonden.

Samenwonend (2) te Exloo met Karin DRAAISMA.

Rouwadvertenties Hendrik (Henk) Klasens

RouwadvKlasensHendrik_Henk)_2008.jpg

 

RouwadvKlasensHenk_2008_2.jpg RouwadvKlasensHenk_2008_1.jpg


Man komt om bij ongeluk in kerk Borger. 
Twee krantenartikels van het trieste ongeval.

Een 46-jarige man uit Exloo is vrijdagmiddag om het leven gekomen bij werkzaamheden in de gereformeerde kerk in Borger (Goede Herder kerk). De Goede Herder kerk bevindt zich aan de Hoofdstraat 11 in Borger.
Volgens de politie viel de man enkele meters naar beneden nadat hij door een balk was gezakt. Het slachtoffer - een medewerker van een bouwbedrijf - viel in de kelder. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar het ongeluk.

KrantenknipselGoedeHerderKerk.jpg

Man overlijdt door ongeluk in kerk
BORGER - In het Drentse Borger is vrijdag een 46-jarige man uit Exloo om het leven gekomen. Dat meldde de politie. De man, die als bouwvakker bezig was met werkzaamheden in de kerk in Borger, viel enkele meters naar beneden toen hij door een balk zakte. Hij kwam met zijn hoofd op een betonnen trap terecht en overleed ter plaatse.

Uit het eerste huwelijk:
1. Renate KLASENS
2. Jolien KLASENS

Last edited: September 26, 2016, 11:56

Go To Top